با این حال، مقاومت کمتری نسبت به لمینت در برابر لکهگیری و فرسایش دارد. ازجمله تفاوت لمینت و کامپوزیت این است که کامپوزیت دندان دوام و طول عمر بسیار کمتری نسبت به لمینت سرامیکی دارد.
در برخی موارد، برای ایجاد سطحی مناسب برای اتصال کامپوزیت، ممکن است نیاز به تراشیدن جزئی دندان باشد، اما این کار به حداقل ممکن انجام میشود.
برای انتخاب بهترین دکتر کامپوزیت در تهران توجه کنید که دندانپزشک شما از بهترین مواد و متریال برای درمان استفاده کند.
رعایت توصیههای دندانپزشک در مورد نحوه مراقبت از کامپوزیت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان موجب افزایش دوام و ماندگاری کامپوزیت میشود.
بطور کلی کامپوزیت دندان به دلیل ویژگیهای زیبایی، دوام و تطابق با دندانهای طبیعی، انتخاب محبوبی در ترمیمهای دندانپزشکی مدرن است.
دندانپزشکان با تجربهتر ممکن است تکنیکهای بهتری برای کاهش درد به کار ببرند.
از همکاری یک تیم دندانپزشکی متخصص در کلینیک سریتا بهرهمند میشوید.
در این مقاله به بررسی جامع کامپوزیت دندان، مزایا و معایب آن و همچنین نکات مهم در انتخاب دندانپزشک مناسب خواهیم پرداخت.
در مرحله بعدی، برای افزایش چسبندگی کامپوزیت به دندان، یک محلول اسیدی (اسید فسفریک ۳۰ تا ۴۰ درصد) به سطح دندان اعمال میشود تا مینای دندان جهت پیوند مناسب با کامپوزیت آماده شود.
برای اطمینان از راحتی بیمار، دندانپزشک قبل از شروع کار، بیحسی موضعی را تزریق میکند. بنابراین، در طول فرآیند کاملاً بیدردسر است و بیماران معمولاً هیچ دردی را حس نمیکنند.
از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه میکنند مادران باردار این روکشها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.
آسیب دیدن کامپوزیت (شکستگی، ترک یا ساییدگی) و نفوذ رنگدانه مواد غذایی و نوشیدنیها به داخل آن
مدت زمان کامپوزیت برای هر دندان چیزی حدود ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت ممکن است طول بکشد. مدت زمان کامپوزیت برای هر دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهمترین آن میتوان به سلامت دهان و دندان و همچنین نیاز یا عدم نیاز به درمانهای جانبی اشاره کرد.
این مشکل معمولاً موقتی است و برطرف میشود. اما اگر پس از شرایط کامپوزیت دندان چند روز بهبود نیافت، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی و رفع شود.
Comments on “کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟”